Naložená v marinádě podle staročeského receptu, grilovaná nebo pečená dozlatova, servírovaná šéfkuchařem, podávaná s „vejmrdou“, kozími rohy, nakládanými cibulkami a hořčicí.
Cena za 1 kg 380 Kč
Pečené celé kuře, vepřová krkovice s kostí na cibulce a česneku (6 ks), smažené kuřecí (10 ks) a vepřové řízečky (10 ks), zelný salát s křenem; servírované na stylových mísách, doplněné černickými bramboráčky (12 ks) a ošatkou domácího chleba.
Celková cena 3 000 Kč
S domácím chlebem pro 10 osob (150 g/porce).
Cena za 10 porcí 1 090 Kč
S bílým a červeným zelím, bramborovým knedlíkem sypaným křupavou cibulkou.
Cena za kus 650 Kč
Čokoládový korpus plněný višněmi a lehkým krémem.
Cena za kus 350 Kč
Otevřeno
po-so: 11:00 – 23:00
ne: 11:00 – 21:00
Provozovatel:
Restaurace a Penzion U Matasů s.r.o.
Selská náves 29/4
326 00 Plzeň Černice
IČ 04338677
DIČ CZ 04338677
Tel: + 420 603 958 273
Tel: + 420 377 242 324
Fax: + 420 377 918 750
E-mail: umatasu@volny.cz